Om een goed beeld te krijgen van uw medewerkers kunnen wij verschillende vragenlijsten uitzetten. Deze vragenlijsten richten wij zo in dat wij precies de antwoorden verzamelen die u graag wilt hebben. Hoe ervaart uw personeel de werkdruk? Is er voldoende balans tussen werk en privé en ziet uw medewerker voldoende toekomstperspectief binnen uw organisatie?

Deze online vragenlijst, die uw medewerker in alle rust kan invullen verzamelen wij in een beschermd portaal.

Naast de vragenlijsten ondergaan uw medewerkers een aantal fysieke tests. Deze op locatie uitgevoerde testen zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en meten de algemene gezondheidstoestand van ieder individu. Tijdens de 30 minuten durende test meten wij onder andere de longfunctie, het cholesterol en het uithoudingsvermogen. Verder zijn wij benieuwd naar de spierfunctie en lengte en testen wij het evenwicht.

Na het uitvoeren van de test analyseren wij de resultaten en vormt zich een op maat gemaakt persoonlijk overzicht per medewerker. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten per afdeling te analyseren.

Vanwege de privacy van ieder persoon, welke wij erg serieus nemen, zijn de resultaten per afdeling vanaf 15+ onderzoekspersonen inzichtelijk te maken.